Згадавши Гете

Виталий Дагаев
               
            Усе старіє в нашім світі,
            Усе іде у небуття...
            І старість – правди ніде діти –
            То час страждань і каяття.

            Не диво – старості дожити,
            Зумій і в ній – життю радіти.