Найкраще на тебе чекати

Анна Кириленко 2
                К.К. 
 Найкраще  на  тебе  чекати 
 в  залі  очікування
 принаймні  я  там  не  одна  така
 найкраще  тебе  кохати
 на  відстані  двох
 годин  до  зустрічі
 так  надійніше
 коли  час  почне  цокотіти
 в  зворотньому  напрямку
 ти  приїдеш  до  мене  ввечері
 з  напівсолодкими  спогадами
 та  ароматом  дитинста  у  руках
 я  обійматиму  тебе  на  порозі
 і  повисну  на  твоїй  шиї
 поряд  з  краваткою  та
 срібним  хрестиком
 а  ти  закутаєшся  в  мене 
 наче  в  шарф
 притиснеш  до  серця
 коли  час  навчиться  іти
 в  іншу  сторону