Понад рiкою тумани пасуться

Надежда Кошель
 Понад рікою тумани пасуться,
 Лози цілуються з білими росами,
 Лагідно здалеку пташки озвуться
 Понад туманами, понад покосами.
 Ранок, як вигадка, - раю не треба –
 В погляді квітів душа неземна,
 Стебла пружніють і тягнуться в небо,
 Кожний світанок немов таїна.