Не зовеш, ачей забула...

Вячеслав Романовський
Не зовеш, ачей забула:
Дні минулись весняні.
І надієчка сутула
Вже давно не на коні.

І тривожить ока просинь
То волога, то туман.
Дуже жаль, що пізня осінь -
Найпечальніша з оман.

Правда, сонечко ще гріє
І душа зліта увись,
І не стерлись крила в мрії...
Все, як в юності, колись...

20.04.2012