Я живу...

Наталия Бартенева
Я живу не заради себе,
Зрозуміло, що й не для вас.
В мене в «сенсі» нема потреби
- На дурниці не гаю час.

Я живу не тому, що хочу,
Не тому, що люблю життя.
Та все ж, душу свою дівочу
Не відправлю у небуття.

Я живу і не задля миру,
Не для того, щоб полюбити.
Серед цього страшного виру
Я живу для того, щоб жити.