Ад любвi да нянавiсцi - крок...

Демьянова Татьяна Дмитриевна
Ад любві да нянавісці – крок.
 Як зрабілІ, так і адышлі
 Ў адзіноцтва – ад Бога урок,
 Каб адзін аднаго бераглі.

А калі ўжо знясілелі жыць
 У пустэчы сваёй – "сэ ля ві" –
 Не сумуйце: ўсё можна змяніць –
 Ад нянавісці крок да любві…

14.07.2010