я на тебе чекаю..

Алёна Николаева 22
..заходь..
  я на тебе чекаю..
до болю стискаючи серце..
я вірю очам і не вірю..
схвильовані твої озерця..
..я серцем своїм відчуваю..
тривогу..
  та знаю..даремно..
душею тебе обіймаю..
очима цілую..
      я певна..
крім тебе нічого не треба..
цяцьок та коштовностей..
                ні..
тебе лиш кохати..
        з тобою..
         завжди..
ти потрібен мені..
..як сонце..
  що сяє та гріє..
повітря моє ти..життя..
без тебе не зможу..
         не хочу..
з тобою моє майбуття..