Готель Безсоння

Елена Буевич
(non politique)

Моя адреса - готель „Безсоння”, вулиця Неспокою,
місто Передчуттів (не завжди поганих),
країна така: в ній бажано буть кароокою,
вдягати щось помаранчове, вживати на ранок

порцію гарячих новин, що давно зависли,
співаючи „ми не козли”, виходити на роботу,
ховати свої думки, а надто „мислі”,
вдавати із себе свого і трішечки – ідіота.

Якщо ж не вдається вправно, такого невдаху
мріятиме прихистити якась безодня –
вулиця Неспокою, готель „Безсоння”,
бильця балкону, старт-майданчик даху!
                зима