Восень

Вячеслав Назаренко
Не, яны не уласныя над намi -
Халоднай восенi iмклiвыя вятры,
Што заспявалi злымi галасамi -
Усе да пары.
Усе да пары...

I будзе нам яскравасць веснавая
Яшчэ дурманiць погляд, як касцер.
I сонца цеплыня ад краю i да краю
Напоунiць светам нашае жыцце !