***

Галина Мадонова
Не спи і розділи зі мною
холодні дні мого життя,
коли я покладаю зброю
перед дверима в небуття.

Не спи. Коли ж побачу - морок
мене до себе зазива,
скажу я: геть від мене, ворог.
Я ще кохана. Я - жива.

2006