Жадаю вам...

Оленька Мажейко
                (на беларускай мове)
Жадаю ад усёй душы кахання,
Каб боль ад страты вас не напаткаў,
Каб кожны дзень: ці то закат, ці ранне
Жаданне жыць вам ткаць не перастаў!

Жадаю вам цярпення і спакою,
Як будуць выць наперакор вятры.
Вы помніце - жыццё цячэ ракою -
напрамак вецер зменіць сапраўды.

Жадаю пры любых умовах лёсу,
Пры ўсіх абставінах, што здарацца ў жыцці,
Вам заставацца Чалавекам проста,
На дапамогу здолеўшым прыйсці.

02. 05. 2012 года...