Только миг. Милена Йорданова. Перев. с болг

Ольга Борисова Гура
Не хочу я вечность, подари мне миг!
Будет в нём кружить моё дыханье.
Вырвется со стоном наслажденья крик,
А в глазах сотрутся все страданья…

Не хочу я вечность, дай всего лишь миг!
Тот единственный, тебя запомнить.   
Чтобы долго милый сердцу лик 
Жил во мне и мог меня наполнить.


САМО МИГ
 МИЛЕНА ЙОРДАНОВА

Не искам цяла вечност, подари ми миг!
Бъди във него моето дихание.
Бъди откъснатият от гърдите вик,
изтрил в очите всичките страдания…

Не искам цяла вечност, дай ми миг!
Един-единствен нужен е да те запомня.
И после дълго в мен ще дишаш – спомен тих,
когато любовта ни бъде невъзможна.

Адрес фото:http://sexaura.mybb.ru/viewtopic.php?id=24