Нема дороги

Лорна
Назад нема дороги,
вперед я хочу йти!
Залишились мої тривоги,
а з ними разом й ти!


Полиш мене,благаю-
не лізь в мої думки
Я хочу жити далі,
а не ділить наші гріхи!


Нічого більше в нас не буде,
пробач мені мої вірші,
кохання нас ніколи не забуде,
та все ж ти наші спогади лиши...