***

Лорна
Туман-депресія у неба,
і вітер сильний знову б'є-
але мені нічого більш не треба-
бо знаю я,що ти у мене є!


І всі невзгоди лютої зими
і холод,снігопад і вьюгу,
переживем з тобою ми-
і мрії збудуться по кругу.


Розпалимо в кімнаті з іскрами кресало,
і не страшні удари року,
лише б кохання наше не згасало-
тоді побачить серце те,що не помітно оку!