Iди за серцем

Катя Кисляк
Ти крила склала й мрії всі забула
Себе в полон нікому не далА
І серце ніжне ти від всіх закрила
І думаєш, що ти уже жилА ???

Тебе ж чекає пристрасть на світанку
І очі ті, які так дорогі
Нехай для нього ти лише коханка
Та ти щаслива у хвилини ті

Коли ж він поряд ти втрачаєш розум
І наче заздриш ти сама собі
Іди за серцем, слухай що говорить
А розум хай не вказує тобі

Ти з ним турботи й смуток забуваєш
Ти з ним летиш в безодню відчуттів
Ти поряд з ним мов полумя палаєш
І він тобою наче захворів

Нехай на мить він поряд, на години
Та як в обійми ніжно пригорне
Для тебе незабутні ці хвилини
Отож нехай цілує він тебе