Два кракадзiлы улезлi у роу...

Демьянова Татьяна Дмитриевна
Два кракадзілы ўлезлі ў роў
 Паспаць. Але глыбокай ноччу
 Адзін затросся, і зароў,
 І нечым спужаны, падскочыў:

 "Жахлівы сон!!! Такі страшны –
 Я ад сваіх прачнуўся енкаў!!!"

 "А я ж казаў табе, дурны:
 Не еш на ноч інтэлігентаў!"

28.10.11