Рэвэ 06. 05. 2012г

Ав Меркулов
Рэвэ та стогне джип Чероки,
И гальмувать не маю силы,
Бо тэщу я везу на спокий.
Чекае в цвинтаре могила.

Сльозою ллюсь и палко мрию,
Який без неи будэ рай.
Уважно очи ий прикрыю,
Мэнэ,голуба,не займай.

Двыгун щебэче,зирки блэщуть,
Ось и до цвинтара допэр.
Яка же гарна моя тэща,
Колы мовчить и не сопэ.


Двыгун-мотор
Спокий-покой
Палко-пылко
Мрию-мечтаю.
Не займай-не трогай.
Гарна-красива
Гальмувать-тормозить.
Цвинтар-кладбище.
Остальное и так ясно