Покликати

Елена Славинская
Ця весна, як ін'єкція в душу,
Все ж природа – найкращий лікар.
Сонце оком своїм примружить
В білосніжний шалик дерев.

Я ловлю відчуття свободи,
В небі кречет когось так кличе.
І мені б відшукати нагоди,
Щоб покликати, милий, тебе.