добранiч, коханий...

Лана Виноградова
добраніч, коханий,
солодкий, бажаний
з морфеєм віч-на-віч тебе я лишаю,
добраніч тобі, мій коханий, бажаю,
у сні відпочити,
щоб завтра прожити
ще краще ніж вчора,
до зустрічі... скоро...
тебе обіймаю,
добраніч бажаю,

цілую...

кохаю...

07.05.12