В школу ходять не навчатись!

Юрий Сафроненко
В школу ходять не навчатись, а стрибать та зустрічатись!
Новий одяг обновити, порівнять, що мають діти.
В перегонах позмагатись, з вчителькой посперечатись.
Хором гучно поспівати і папір обмалювати.

З шкільною посмішкою, =GoldKing=08.05.2012