ми знайшли

Тонутьвморе
твої очі,
твій голос і руки
наче гублять мене, забуваючи все,що було.
нікого не бачу. нікого не чую,лиш твої звуки,
зігріваюсь зовсім не светром,
а твоїм теплом.

якби хтось зараз заплющив мені очі,
я без слів би, відчуваючи, тебе будь-де знайшла.
і якщо ти щоночі казав слова пророчі,
я без слів би, на дотик, до тебе йшла.

кожна мить-для тебе, для тебе,єдиний.
назву на твою честь кожне місто.
без тебе неможливо. без тебе час зовсім повільно лине,
залишайся поруч. я вже зробила на твій улюблений пиріг тісто.

хтось комусь каже "я тебе більше не кохаю".
хтось забуває про те , що є слово "ми".
якщо ти доля-
я тебе шукала. та вже не шукаю,
адже слово "ми"
ми давно вже один в одному знайшли.