Я живу

Мироненко Сергей Минск -2
                по мотивам произведения
                http://resheto.ru/users/semashyk/art/50647
                Я живу
                (Оля Семашик)


Я живу - і це вже перемога,
Ще побачу всю красу земну,
І надія є лише на Бога,
Що душа ще не піде у тьму.

Я живу - зі мною радість і журба
Я живу - і світить сонце наді мною,
Я живу - із вуст лине мольба,
Щоб "життя" було також з тобою.

Я молю за кожен крок і подих,
І за кожен крик у небуття,
Я молю за всіх, за нас з тобою,
І за світле і безхмарне майбуття.

Я живу - і це вже перемога,
Буде новий день і буде все гаразд,
Я живу, і може зовсім скоро,
І мені прийде прекрасний час!
=================================

Я живу
ИЗ ЦИКЛА "ДРУГИМИ СЛОВАМИ"

Я живу – и в том уже победа,
Надышусь ещё красой земной,
Верю – отведёт Создатель беды,
И душа не замутится тьмой.

Я живу – печаль и смех со мною,
В ясном небе – Солнце, а не мгла,
Я живу – с надеждой и мольбою,
Чтобы жизнь твоя светлей была.

И молить за каждый шаг я буду,
И за каждый крик в небытиё,
За тебя, за нас, за жизни чудо,
За тепло грядущее её.

Я живу – и в том уже победа,
Новый день придёт – лучист и млад,
Я живу с надеждою отведать
Времени прекрасный аромат!