Мабудь цэ и нэ козак?

Погорелов Виктор Александрович
         Ну, якый жэ то козак?
В курини один бардак!

         Кожен дэнь вин выпывае,
Жинку, диточек шпыняе.

Бурьяна повсюду тьма,
Хвылын выполоть нэма.

Вивки выють в огороди,
За пивлитрой вин в походи.

Хоть и мымо всэ стрэляе,
Но в горилки толк вин знае.

Сопли пьяни вытырае …
За Россию мать страдае!

Двадцать рокив козакуе,
Вжэ крэсты высять до …

А пока вин козакуе -
Жинка диточек годуе.

        Колы всэ воно о так,
        Мабудь цэ и нэ козак?!
   
        Наблюдение 2009 года.