Забирайся пiд три чорти!

Натко Катапуся
Жив та був собі Стецько,
Ще й на прізвисько "дурко",
Що й казати, не було у нього пари.
Він дівча одне кохав,
Під вікном її співав
Про любов свою під супровід гітари.

   А дівча йому сміялось у вічі,
   Глузувало з його щирих почуттів:
   "Та нехай би був ти кращий удвічі -
   Забирайся під три чорти!"

Та Стецько не дуркуват.
Щоб здобути грошенят,
Працював і вдень, і вночі він  завзято.
Він спочатку взяв патент,
А тепер він - президент,
В нього фірма є і все, що хоче мати.

   І тепер, хоч пізно, люба, ти знаєш,
   Що не дурень він, а хлопець хоч куди.
   Він до шлюбу йде - то ж відповідь маєш:
   В білій сукні із ним - не ти!
   І тепер, хоч пізно, люба, ти знаєш,
   Що не дурень він, а хлопець хоч куди.
   Глузувала - то ж відповідь маєш:
   Забирайся під три чорти!