Обикновени рисунки-49. Май

Борис Калинов
Не я поглеждай…
Тя на теб
прилича!
От Вятъра- немирник
уморена
на рамото ти
се укрива
(Явно, тъй обича!)…
А той, забравил всичко,
мигом…
С косите ти играе…
Закачливо!
От месец Май
си запленена…

Б.Калинов
13.05. 2012г
Пловдив
Художник: Мила Стоева-„Пролет”