Выеденное яйцо

Принцалександр
Проблема, с какого конца - тупого или острого - надо разбивать яйцо, не стоит и этого самого выеденного яйца.
=====
The time and and effort spent on quarreling with what end, obtuse or acute, the egg should be broken, is not worthy of eating this very damn egg.