Акровiрш

Богдана Попович 2
Алгебру потрібно здати(не забути б рахувати),
Біологія чекає-я усе про неї знаю…
Ікси, ігрики, рівняння…За вікном-весна й кохання…
Туфлі модні прикупила, стрічку збоку причепила.

У карман шпору поклала… йшла на тести- танцювала..
Розуме, допоможи.Що писати- підкажи.
Інтеграли, похідні-ну навіщо це мені??
Єгипет, Австралія…Тести здам, а далі як??

Нас усіх чекає диво…Здав усе-і ти щасливий!!!!
Тільки зараз не нявчи-краще йди і щось повчи!!!