Тести

Богдана Попович 2
Ранок.Вдома.Прокидаюсь.На годинник –і лякаюсь.
Вмить вмиваюсь, не встигаю, швидко в кухню забігаю.
«Доню, ти чайку попила?»,- ..щось попила, щось розлила
І спішу, спішу на тести. Як би ж воду цю донести???