мегаполic

Аннэт Никонорова
У мегаполіса  бетонні стіни,
Вони мені тебе не подарують.
І хочеться так впасти на коліна,
Хоча жива, та серця вже не чую.

У цьому місті все таки самотнє,
Пусте, брехливе, зовсім непотрібне.
А я лиш сподіваюсь що сьогодні
Ти в моїх снах побудеш хоч хвилину.

В моїй кімнаті  не всихають сльози,
Бо навіть стіни мають собі пару!
А ми з тобою  не зуміли просто
Тримати щастя, що було задарма.