Я так тебе кохаю!

Наталя Мазур
Тебе кохаю! Так тебе кохаю,
Як любить сонце небо у блакиті,
Як пестить його лагідно щомиті,
Цілунками вкриваючи до краю.

Так ще веселка літній дощ кохає,
Розповідаючи  свої секрети,
Сплітає семибарвні амулети,
Розвішуючи там, де він бажає.

Кохаю безтурботно, як уперше,
Коли життя стелилось рушниками,
Ведучи в світ незнаними шляхами,
Під білий вальс заквітчаних черешень.

Кохаю так, що калатає серце,
Коли в твоїх обіймах затихаю,
Зненацька потрапляючи до раю...
Чи знаєш ти, коханий мій, про все це?


14.05.2012р. Сатанів