Каламбур на беларускай мове - 11

Леонид Ганчаров
Каламбур шостай жонкi Сёмы

Я - шостая, будзе і СЁМАЯ,
Трымаць не хачу цябе, СЁМА, Я.
Ну, як цябе, гада, ТРЫВАЛІ,
Алена, Раіса, ТРЫ  ВАЛІ?

*****
Каламбур шестой жены Сёмы

Я - шестая, будет и седьмая,
Держать не хочу тебя, Сёма, я.
Ну, как тебя, гада, терпели
Алёна, Раиса, три Вали?