Отцу

Ян Бесфамильный
Кажуть,  думка  весела  -
                це  здоров’я  частина.
Без  здоров,я  ж  і  щастя  у  світі  нема.
Отже,  щоб  на  думки  Вам  веселі  щастило,
Кожен  з  нас  за  столом  келих свій  підійма.

Обнімаємо  щиро  і  тиснемо  руки
Разом  -  діти,  зяті  невістки  та  онуки.
А  іще  хазяї  рятівної  епохи  -
Правнуків  трохи.