На склi запотiлому

Прокопенко Юрий
На склі запотілому
     Твій образ наплинув,
          Хай сіра буденність
               Зникає, мов дим…
               В коханні дозрілому
          Від радощів лину
     У думці шаленій,
Живу тільки цим.
Спливає водою час,
     Між крапель стирає
          Мінливий екслібрис
               Струмками на склі.
               За ним гіпнотичний вальс
          Вже осінь кружляє,
     В душі струни-фібри
Зринають в політ.

17:05, 21.05.2012 рік.