Про марнiсть писання

Анатолий Сергеевич Казаков
Людства  час  сплива  неспинно,
Данте, Солженіцин,  Ліна…
Що  ще  треба  написати,
Щоб  це  людство  вгамувати?

Та  не  чують   і  не  бачать,
Хто  обрав  життя  собаче,
Особливо  ті,  що - вовче
Так,  що  краще, я  промовчу.

3.2.2011 год.
Харьков