Шаленство кохання

Наталя Мазур
Щоб відстань між нами збороти,
До тебе лечу я на крилах.
Ти вийди, коханий, навпроти
Скажи мені лагідно: "Мила!"

Я хочу обіймів без тями,
Ти вкрий поцілунками очі
Так ніжно, щоб поміж серцями
Не стало повік злої ночі.

Я хочу ловити твій подих,
Від спраги кохання тремтіти,
Щоб літо, котре вже надходить,
Сплітало для нас ложе з квітів.

Я хочу на стані тендітнім
Відчути твої дужі руки,
Щоб з першим промінням досвітнім
Забути всі довгі розлуки.

В бажанні, повік незбагненнім
Піднестися понад землею.
Мене щоб під ласки шалені
Назвав ти любов'ю своєю.


12.05.2012р.    12:00

Ілюстрація для віршу взята з інтернетресурсу
http://www.bookcase.kz/2010/06/19/artbook/narisovannaya-strast