My smile

Зарина Морская
Light of the Moon Light
fell into my hands
and began my smile,
supporting your tenderness ....
Turquoise waves of the sea
sang a song of my love,
She, like a bird, be free
and flew into the sky, up ...
She touched your soft breeze
sounded gentle nocturne,
it is for the heart was very sweet
back and you return,
and you remember bunches of lilacs
My timid and credulous kiss
Tell me openly about their feelings,
I beg you, tell me about this....
                please....




Легкий свет луны
упал в мои ладони
и стал моей улыбкой,
несущей тебе нежность....
Бирюзовые волны моря
пели песню моей любви,
она, как птица, была свободна
и взлетала в небо, ввысь...
Она коснулась тебя тихим бризом
ноктюрном ласковым прозвучав,
она для сердца была очень сладкой
и возвращала тебя назад,
и вспоминал  ты гроздья сирени
и мой робкий доверчивый поцелуй…
Не таясь, скажи мне  о чувствах
пожалуйста, скажи мне об этом...  скажи...…