Дума

Борис Туровский
Ой жалюгідна моя доленька
Ой нема на Вкраїні роботоньки
Прийшла криза до рідного краю
А у Раді шахрай на шахраю
Ой зберу я торбу невеличкую
Тай подамся вдаль Дніпром-річкою
Вдаль далеку за синєє море
Де вирують окиянські простори
Та вклонюся сомалійським піратонькам
Буду з ними гроші зароблятоньки.

*