Степановi Хмарi

Анатолий Сергеевич Казаков
                (До Лук’янівської в’язниці)
Може  то  вдача така  вже  гірка -
Більшість  благає московських кайданів.
Бог  їм  суддя, бо  нема  вже  Сірка*
Пане  Степане, пане  Степане.

Як  нам  бракує козацьких  полків.
Понад  степами, понад  степами.
Знищили  все  комісари  палкі,
Пане  Степане, пане  Степане.

Тож  визволяючи нас  з  під  ярма,
Йтимеш  крізь  пекло, аж  поки  не  стане...
Інших  шляхів  до  безсмертя  нема,
Пане  Степане, пане  Степане.

1991рік.
Харків
*Легендарний
кошовий отаман