Чомусь не склалося життя

Виктор Малороссов
Чомусь, не склалося життя -
Загрузли мрії в кучугурах,
Пузиряться на дні мензури
Слова німого каяття.

У березні не скреснув лід.
Блукають битими шляхами
Стурбовані радіограми.

Невиплаканих сліз в золі
Уже не жевріють жарини.
І з вирію в Едем не линуть
Рожевих марень кораблі...



    17.05.2012р.