90 - Within my reach! I could have touched!

Эмили Дикинсон -Алекс Грибанов
Я прикоснуться бы могла,
Пройдя путем другим,
Но не сумею никогда
Теперь вернуться к ним.

Фиалки те вблизи земли
Недолго проживут
Вдали от пальцев, что могли
Чуть отклонить свой путь.


Within my reach !
I could have touched !
I might have chanced that way !
Soft sauntered through the village,
Sauntered as soft away !
So unsuspected violets
Within the fields lie low ;
Too late for striving fingers
That passed, an hour ago.