Пушинка...

Владимир Моряк
 


Пір'їнка  до  пушинки  притулилася
І  хОроше  так   стало   навкруги
Де ніжність, що з любов'ю подружилася,-
Там буде злагода і щастя навікИ...



















    Фото автора