Старпер

Алексей Мазепов
Вітрогонне цю науку,
Як школяр завчив по складах.
Іноді переливчасто пукну,
Іноді распержусь як кабан.

Став я в цьому майстеніше з роками,
Зад надійніше мій, ніж перед.
Часто пре з мене з бульбашками,
А часом і з крихтами прет.

8.09.2005 А.К.Мазепов