Може Я, може Ти, може Дехто...

Хельга Антонюк
Може Я, може Ти, може Дехто
Загубились в мовчаннi неба…
Але Завтра Ти цим не нехтуй,
Мене Завтра немає в Тебе.

Може Хтось, може Десь, може з Кимось
Розтривожить свої печалi.
Може Нам це усе приснилось.
Може Я Тебе не стрічала.

Може Нам, може Там, може Разом
Жити й битись вином до краю…
Тільки як же знайти вiдразу
Тих, Кого Ми iще не знаєм?