абонент поза зоною укр

Скородзиевский
ти телефонуєш мені запитатись скільки лишилось
в нас часу
я прошу зателефонувати пізніше
щось на зразок "абонент поза зоною"
щось на зразок "абонент недоступний"

кажу тобі, що в мене сіла батарея, імітую звуки
електропристроїв,
імітую звуки
смерті електропристроїв,

ти телефонуєш іще раз,
тепер вже з дискового мармурового апарату,
і я кажу що я не можу тобі сказати
на такій відстані
з якою силою хочу тебе кохати
з якою силою хочу тебе кохати
і з якою силою хочу тебе вбити,
після цього ти зазвичай кидаєш слухавку,
і більше не телефонуєш на цей номер

але варто мені змінити номер, ввімкнути свою величезну нокію,
як знову і знову
знову і знову
питання про скільки часу
питання про скільки часу
питання чи є в мене вдома фольга і чи є достатньо,
щоб вижити під час вибуху наших душ,
і чи працює в мене в квартирі душ і..
чи холодно взимку,
і..
чи є в мене алергія на тих,
хто хоче бути зі мною вічно
і чи є в мене віра у наші стосунки.
звичайно що так
звичайно що ні
звичайно що....

мабуть я повинен знищити усі телефонні станції
усього цілого світу,
щоб така навіжена як ти !
щоб така навіжена як ти !
не змогла!
мені!
дозвонитись!

ваш абонент знаходиться поза зоною досяжності, залиште своє повідомлення після звукового сигналу.