Прогноз погоди

Борис Туровский
Привіт, шановні  глядачі,
Забудьте про усі незгоди,
Для нас синоптики вночі
Складали цей прогноз погоди.

По всій країні загалом,
Й докладніше по регіонах
Прогноз погоди надамо
Правдиво і в доступних формах.

Відзначимо передусім
Шановних спонсорів програми -
Це бренд відомий нам усім,
Не потребує він реклами,

Це бездоганний фахівець
В розробці нових технологій,
Це  цех по випуску яєць
В обгортці різнокольоровій!

Прокладку, пудру і труси,
Які сьогодні на ведучій,
Люб’язно вранці принесли
Ів Сен Лоран , Карден і Гуччі.

Ведуча вже іде до нас,
І еротично всім розкаже
Про стан погоди на цей час,
Та білі зуби нам покаже.

З зубами нам допомогли:
Фосфатно-переробна фірма,
Співак Полад Бюль-Бюль Огли
І стоматолог дядя Фіма.

- Привіт, я Жана Катманжу,
У віртуальному режимі
Сьогодні я вам розкажу
Про тазобедренні зажими.

(А за одно і про погоду,
Якщо рекламі не завадить,
Доповідатиму по ходу,
Як з монітору мені радять).

Сніжитиме у всіх містах,
А в селах задощить невчасно,
І хоч хмаритиме в горах,
Зате дорожчатиме масло,

Вночі замінусдесятить,
Вдень плюсп’ятитиме на сході,
А тазобедренний зажим
До всіх аптек вже на підході!

Купивши більше десяти
Магічнодіючих зажимів,
Автоматично маєш ти
Білет туди й назад до Риму!

Ось і закінчився наш час,
Хай всім щастить, здорові будьте,
Не забуваючи про нас,-
Про парасольку не забудьте.

*