Палиндром 350, квадратный

Антосыч
Оман: и Мити Ната, Тани Тим - и нам?! О!

О М А Н И
М И Т И Н
А Т А Т А
Н И Т И М
И Н А М О

***
Читается с конца и с начала по вертикали и по горизонтали одинаково

01.06.12