Добрий дощик. на укр. языке

Ксю Чапайкина
Другий день немає сонця.
Вітер б"ється у віконце.
Дощик з хмарки ллє та ллє,
вийти з дому не дає.
Ображаються малята:
Ми не можемо гуляти!

Дощик каже: Діточки!
Я поллю вам квіточки.
Напою травичку я
свіжою водичкою.
А іще поллю дерева.
Їм також попити треба!

Чисто вимию доріжку.
До країв наповню діжку
і поїлку для курчат,
і калюжку для качат.
Ви тим часом не сумуйте,
а читайте та малюйте!

Завтра вранці - обіцяю!-
вам веселка засіяє!
Хто веселочку побачить, -
той щасливим буде - значить!