шахи

Словолюбка
ти моя шахматна дощинка. чорна. і біла
зіграємо?
Моя Ю.

бери мене чуєш бери з усіма клітинами
я чорна як шахта і біла як сніг шахівниці
бо в кожній розлуці фігури твої - жалібниці
а в кожнім побаченню бац - і стають балеринами

бери мене чуєш я дощинка що не дощитиме
готель у якім де не ступиш чекає ліжко
де чорні фігури муркочуть як чорні кішки
й не вірять що ми одна однов буваємо ситими