Красимир Георгиев. Жмичка

Лайма Дебесюнене
Krasimiras Georgijevas. Slepynes

Vienas, du, trys, – skaiciuoja mirtis.
Gyvenimas pasleps mus nuo mirties.
Vienas, du, trys, – gevenimas skaiciuos.
Dabar nepasislepsim nuo mirties.

Красимир Георгиев
ЖМИЧКА

Едно-две-три... – отброява смъртта.
От смъртта сред живота се крием.
Едно-две-три... – отброява животът.
От живота къде да се скрием?