я тебе люблю, сестричко

Ира Сирена
Періодично вмикаєш програму «нестерпна сучка»,
завжди знаходиш проблеми на свої сідниці кольору шоколаду,
любиш слухати музику на максимальну гучність
та маєш над сусідськими дітьми незрозумілу владу.
Суботні ранки зустрічаєш у моїй старенькій автівці
напівсонна, іноді набухана і від того дуже кумедна,
тобі до самої лампочки, що пристало робити порядній дівці,
а матюкаєшся ледве не віртуозніше мене.
Прикро, що ти перейняла мою надмірну свободолюбність,
вельми феміністичні настрої та нестерпний характер.
Мені для розуміння цього знадобилося два шлюби,
ти це засвоїла майже в режимі «авто».
Щиро ненавидиш усіх моїх залицяльників та коханців,
ніколи не боїшся говорити їм це в обличчя прямо,
читаєш журнал «Махім» замість дівчачого глянцю.
Я впевнена, що із тебе вийде унікальна мама.
Маленька моя, гарнесенька Афродіто,
любителько різноманітних пиятик та клубів,
ти найдорожча мені серед усіх людей цього світу.
Я люблю тебе, сестричко. Безмежно люблю.

отклик Черного дельфина

Случается так, теряются в жизни друзья.
Враги, как ни странно, часто бывают бывшими.
Сестра - друг, который останется навсегда.
Пусть, даже, все дружбы на свете, вдруг, станут лишними.

Случается разное...- всякая ерунда.
Как правильно жить? - За жизнь, не поймешь науки!
Рука сестры, лишь - неизменно, протянутая рука
Где, давно уже, отмахнулись другие руки.